Mesečni eventi

O društvu

TVD Partizan Žirovnica, društvo za športno vzgojo in rekreacijo, deluje kot naslednik Sokolskega društva Žirovnica-Breznica, ki je bilo ustanovljeno leta 1931.

Društvo danes deluje na številnih področjih tekmovalnega športa in rekreacije, pa tudi družabnega življenja v občini Žirovnica.

V telovadnici v domu društva omogočamo vadbo in rekreacijo številnim skupinam, od najmlajših (2-7 let), do upokojenskih skupin. V telovadnici je možno igranje odbojke, košarke, malega nogometa, floorballa, badmintona, aerobika, ostale igre z žogo in vadba na orodjih.

V mali telovadnici omogočamo igranje namiznega tenisa.

Na dveh lepo urejenih peščenih igriščih za tenis ob domu je od pomladi do jeseni vsak dan možno najeti lasten termin za igro tenisa. V zimskem času ga ob primernih pogojih preuredimo v drsališče, kjer lahko brezplačno drsate ali igrate hokej.

Na prireditvenem prostoru v dolini Završnice omogočamo najem prostorov za piknike, prireditve na prostem in športne aktivnosti.

Odbojkarski klub, ki deluje v okviru društva, nastopa v različnih ligah s 14 selekcijami, od najmlajših do članov.

Številna rekreativna tekmovanja preko celega leta poživljajo družabni utrip v našem kraju in spodbujajo prebivalce k razgibanemu in zdravemu načinu življenja.


Oglejte si TVD Partizan Žirovnica na večjem zemljevidu.